Home » Voor de mama's & papa's

Nu ook voor de mama's & papa's die van strass of bedrukking houden. Heeft u zelf een leuk item in gedachten, dier, hobby of logo, laat het ons weten wij maken graag persoonlijke ontwerpen die helemaal bij de klant passend, omdat de klant nog steeds koning is bij ons!


Wij gebruiken voor de strass ontwerpen mooie DCM kwaliteit steentjes in diverse maten en kleuren. Kleuren die u  e.v.t. zelf kan kiezen in het keuze menu. Voor de bedrukkingen gebruiken we diverse soorten/kleuren folies, die kleur echt zijn en dus niet vervagen zoals bij bedrukkingen met b.v. inkt.

Tevens staan er in onze webshop bestaande ontwerpen, deze zijn door onszelf gemaakt en hier kunnen wij eventueel een naam aan toevoegen.

Aangezien wij alle stenen er met de hand opzetten kunnen wij u de garantie bieden dat bij een goed onderhoud van het shirt, de stenen er voor 99,9% niet afvallen en het shirt dus erg mooi blijft.

 

We zijn net begonnen met de volwassen patronen, dus kom regelmatig even langs om de nieuwe ontwerpen te bekijken.

Bij interesse voor een eigen ontwerp/logo, of andere vragen, kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@jaykay-kinderkleding.nl of door ons contactformulier in te vullen (zie link onderaan de pagina).